Dátum / Idõ
 
Nyelv kiválasztása


Keresés Hunszkíta Rádió
Számláló
Ma
Összesen: 56
Egyedi: 5

Legtöbb
Összesen: 275094
Egyedi: 123093

Oldal ...
Összesen: 789181
Egyedi: 167659

TÖMÖR-HÍRBUNKÓ
Egy csepp, csak tömören!

Messze, mint Makó Jeruzsálemtől. És még merje valaki azt mondani, hogy a MAGyar népszokások, mesék, mondák, nem a valóság alapjai! A MAGyar nyelvhez képest a biblia mi? Algyő-Makó-Battonya gázmezők vége már jelenlegi országhatáron kívül, Aradon tart! A Görögöknél két évig erdőtüzet oltottak rengeteg földmunkákkal (vörös szín,talaj munkák, akár Kolontár, bár ott más az ügy), görög-török incidens Cipruson, amerikai hadihajók megjelentek ciprus keleti részénél. A mesterségesen kieszközölt balhék folyamán kész is van a csővezeték. (Egy térképen nézz rá az említett helyekre!) Víz-gáz utazhat! Támogassuk meg az óvodás korúakat. Dolgozzatok egy kicsit többet, mert szegények elpusztulnak, ha nekik kellene dolgozni. Legyél már észnél MAGyar és takarékoskodj! Fizess 70.000 Ft-ot köbméterenként a tescós saját vizedért. Még a végén nem tudják a te vizedet a te költségeden kiküldeni a 'szomjazóknak'! Húzzál bele!

Ha gondolkozol megérted így tömören is a leírtakat, ha meg nem, akkor felesleges hosszan írnom. Gondolkodás nélkül nem megy.

Pitkin

Csatlakozó hírhez klikkelj ide!
Nincsenek események a hónapban.

HKSzeCsPSzoV1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Vicces tárgyak
Megoldják a problémát, menekülj!
Írta: Pitkin 2013 április 12 péntek - 21:29:21

Egy olvasónktól! Ma 2013.04.12-én történt.

Az volt suliban (11 osztály), hogy angolon vettük a múlt időt. Ami annyit takar, hogy egy képről beszéltünk, mit csináltak. És a képen volt két férfi, eléggé homokosok lehettek... Mert együtt csináltak vacsorát és a kinézetük is olyan volt.

Aztán megszólalt egyik osztálytársam. "Ezek most melegem?!" Erre tanárnő: Dehogy. Miért lennének azok? Különben is az angolok tolerálják ezt, nem értem mi magyarok miért szóljuk meg?! Erre valamit pusmogtak a többiek. Én csináltam a feladatot és a kövezetkő kijelentésre lettem figyelmes: "El kell innen menni az országból." Phfáá, itt megélni nem lehet. Erre én: "Nem az a megoldás, hogy elhagyjuk az országot, hanem hogy azokat elküldjük. akik miatt rossz." Aztán a tanárnő "hátde-hátde"-zott és rávágja Padtársam, hogy "én is elmegyek". Én: "Itt vagy még?!"
Bolondok ezek. : D

Pitkin:
Tisztelt MAGyar felnőttek!
Kollaboránsok az oktatásban? Hová engeded minden nap a gyermekedet?

forrás: elektronikusan érkezett, cím a szerkesztőségben!

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
RSS hírforrások
Hírek átvehetőek ezen rss hírforrások használatával.
rss1.0
rss2.0
rdf
Google PageRank

A rádió anyagai szabadon használhatóak, terjeszthetőek a forrás megjelölésével.

Hatodik pecsét könyv rendelés
most-levél: radio@hunszkita.com