Dátum / Idõ
 
Nyelv kiválasztása


Keresés Hunszkíta Rádió
Számláló
Ma
Összesen: 6
Egyedi: 4

Legtöbb
Összesen: 272914
Egyedi: 122461

Oldal ...
Összesen: 778700
Egyedi: 166434

TÖMÖR-HÍRBUNKÓ
Egy csepp, csak tömören!

Messze, mint Makó Jeruzsálemtől. És még merje valaki azt mondani, hogy a MAGyar népszokások, mesék, mondák, nem a valóság alapjai! A MAGyar nyelvhez képest a biblia mi? Algyő-Makó-Battonya gázmezők vége már jelenlegi országhatáron kívül, Aradon tart! A Görögöknél két évig erdőtüzet oltottak rengeteg földmunkákkal (vörös szín,talaj munkák, akár Kolontár, bár ott más az ügy), görög-török incidens Cipruson, amerikai hadihajók megjelentek ciprus keleti részénél. A mesterségesen kieszközölt balhék folyamán kész is van a csővezeték. (Egy térképen nézz rá az említett helyekre!) Víz-gáz utazhat! Támogassuk meg az óvodás korúakat. Dolgozzatok egy kicsit többet, mert szegények elpusztulnak, ha nekik kellene dolgozni. Legyél már észnél MAGyar és takarékoskodj! Fizess 70.000 Ft-ot köbméterenként a tescós saját vizedért. Még a végén nem tudják a te vizedet a te költségeden kiküldeni a 'szomjazóknak'! Húzzál bele!

Ha gondolkozol megérted így tömören is a leírtakat, ha meg nem, akkor felesleges hosszan írnom. Gondolkodás nélkül nem megy.

Pitkin

Csatlakozó hírhez klikkelj ide!
Nincsenek események a hónapban.

HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Vicces tárgyak
Jelzés érték?
Írta: Pitkin 2010 november 04 csütörtök - 15:49:34

Német rendőrök akciója egy szélsőjobbos internetes rádió ellen

"A német rendőrség őrizetbe vett 21 személyt, akik ellen egy szélsőjobboldali internetes rádióadó működtetése miatt adtak ki elfogatóparancsot - közölte a német bűnügyi rendőrség (BKA) szóvivője.

A razzia, amely tíz tartományra terjedt ki, az úgynevezett Widerstand-Radio (ellenállás rádió) ellen irányult. Az elfogott férfiak és nők elleni letartóztatási parancs alapját bűnöző szervezet alapításának és népcsoport elleni uszításnak a gyanúja képezi - közölte a Szövetségi Bűnügyi Hivatal (BKA).

A razzia során a rendőrség és a BKA emberei számos számítógépet, laptopot, merevlemezt és mobiltelefont foglaltak le. Olyan eszközöket is találtak, amelyeknek birtoklása a fegyvertartási törvény hatálya alá esik. Az őrizetbe vett személyeket - a Widerstand Radio műsorvezetőit és adminisztratív alkalmazottait - azzal gyanúsítják, hogy kommentárjaikkal és skinhead zenekarok rasszista, nemzetiszocialista tartalmú számainak lejátszásával bűncselekményt követtek el. A nevezett rádió az interneten keresztül az egész világon fogható.

Mint Jörg Ziercke, a BKA elnöke rámutatott, a német szélsőjobboldali körök az utóbbi időben egyre jobban korszerűsítik toborzási és mozgósítási stratégiájukat. Ennek részeként célirányosan használják fel a zenét fiatalkorúak és fiatal felnőttek megszólítására, a szélsőjobboldal céljainak megnyerésére. A BKA az utóbbi években több intézkedést kezdeményezett annak érdekében, hogy meggátolja szélsőjobboldali tartalmú zeneszámoknak az interneten keresztül történő terjesztését. A jogi lépések többek között internetes aukciók és cserefórumok ellen irányultak."
Szerző: MTI

Hunszkíta Rádió:
A Hunszkíta Rádió elindulását követően a megfélemlítés és terror alkalmazása az igaz szó kimondásáért? Most mondom barmok, hogy nem jobb meg szélső csak MAGYAR! (gyenge képességű kazár és talpnyalói miatt nagybetűvel írom ki)

Hanganyag:
Bíbor és Kerecsen beszélget a rádióban mediahelyzet 11.03. című műsor alatt.

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
RSS hírforrások
Hírek átvehetőek ezen rss hírforrások használatával.
rss1.0
rss2.0
rdf
Google PageRank

A rádió anyagai szabadon használhatóak, terjeszthetőek a forrás megjelölésével.

Hatodik pecsét könyv rendelés
most-levél: radio@hunszkita.com