Dátum / Idõ
 
Nyelv kiválasztása


Keresés Hunszkíta Rádió
Számláló
Ma
Összesen: 6
Egyedi: 4

Legtöbb
Összesen: 272914
Egyedi: 122461

Oldal ...
Összesen: 778700
Egyedi: 166434

TÖMÖR-HÍRBUNKÓ
Egy csepp, csak tömören!

Messze, mint Makó Jeruzsálemtől. És még merje valaki azt mondani, hogy a MAGyar népszokások, mesék, mondák, nem a valóság alapjai! A MAGyar nyelvhez képest a biblia mi? Algyő-Makó-Battonya gázmezők vége már jelenlegi országhatáron kívül, Aradon tart! A Görögöknél két évig erdőtüzet oltottak rengeteg földmunkákkal (vörös szín,talaj munkák, akár Kolontár, bár ott más az ügy), görög-török incidens Cipruson, amerikai hadihajók megjelentek ciprus keleti részénél. A mesterségesen kieszközölt balhék folyamán kész is van a csővezeték. (Egy térképen nézz rá az említett helyekre!) Víz-gáz utazhat! Támogassuk meg az óvodás korúakat. Dolgozzatok egy kicsit többet, mert szegények elpusztulnak, ha nekik kellene dolgozni. Legyél már észnél MAGyar és takarékoskodj! Fizess 70.000 Ft-ot köbméterenként a tescós saját vizedért. Még a végén nem tudják a te vizedet a te költségeden kiküldeni a 'szomjazóknak'! Húzzál bele!

Ha gondolkozol megérted így tömören is a leírtakat, ha meg nem, akkor felesleges hosszan írnom. Gondolkodás nélkül nem megy.

Pitkin

Csatlakozó hírhez klikkelj ide!
Nincsenek események a hónapban.

HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Vicces tárgyak
A Rádió!
Írta: Pitkin 2010 október 30 szombat - 13:24:31

Tisztelt Hallgatóság!

A Hunszkíta Rádió azért kezdte el kísérleti adását, hogy felületet adjon olyan Kárpát-medencét Hazájának (és nem csak lakhelyének) tartó Embereknek, akik a kazár média agymosást segítő műsorai között nem férnek el.

Nem fér meg a Rádió berkein belül semmilyen politikai irányítás, mert köztudottan a jelenlegi MAGyarság érdekeit nem hajlandó tudomásul venni ez a magyarnak látszó hatalom.

Látszat intézkedésekből elég volt, amire a 20 (65, 1010) év alatt ráunt a MAGyarság. Gyermekein butítását, felnőttek hülyének nézését, nem vagyunk hajlandóak tovább tűrni. A rádióhoz érkezett előadások tartalmával, előadóival a szerkesztőség azonosul és teljes egészében kerül hangoztatásra. A nem saját készítésű hangfelvételeken, a jelenleg "hatalmon lévő" politikai személyek, pártok reklámozását, szereplését nem vágjuk, de nem tartjuk mérvadónak (max. véradónak)...

Kérem a Hallgatóságot ugorja át gondolatban ezeket a részeket és tegyük a dolgunkat!

Saját anyagjaink szabadon használhatóak, terjeszthetőek, a forrás megjelölésével!
"Egy nyilvánosságra hozott termék nem haszonszerzésből való terjesztése nem tiltható, mert akkor az alkotó zárja biztonságos helyre a termékét!"

Pitkin

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
RSS hírforrások
Hírek átvehetőek ezen rss hírforrások használatával.
rss1.0
rss2.0
rdf
Google PageRank

A rádió anyagai szabadon használhatóak, terjeszthetőek a forrás megjelölésével.

Hatodik pecsét könyv rendelés
most-levél: radio@hunszkita.com