Dátum / Idõ
 
Nyelv kiválasztása


Keresés Hunszkíta Rádió
Számláló
Ma
Összesen: 56
Egyedi: 5

Legtöbb
Összesen: 275094
Egyedi: 123093

Oldal ...
Összesen: 789181
Egyedi: 167659

TÖMÖR-HÍRBUNKÓ
Egy csepp, csak tömören!

Messze, mint Makó Jeruzsálemtől. És még merje valaki azt mondani, hogy a MAGyar népszokások, mesék, mondák, nem a valóság alapjai! A MAGyar nyelvhez képest a biblia mi? Algyő-Makó-Battonya gázmezők vége már jelenlegi országhatáron kívül, Aradon tart! A Görögöknél két évig erdőtüzet oltottak rengeteg földmunkákkal (vörös szín,talaj munkák, akár Kolontár, bár ott más az ügy), görög-török incidens Cipruson, amerikai hadihajók megjelentek ciprus keleti részénél. A mesterségesen kieszközölt balhék folyamán kész is van a csővezeték. (Egy térképen nézz rá az említett helyekre!) Víz-gáz utazhat! Támogassuk meg az óvodás korúakat. Dolgozzatok egy kicsit többet, mert szegények elpusztulnak, ha nekik kellene dolgozni. Legyél már észnél MAGyar és takarékoskodj! Fizess 70.000 Ft-ot köbméterenként a tescós saját vizedért. Még a végén nem tudják a te vizedet a te költségeden kiküldeni a 'szomjazóknak'! Húzzál bele!

Ha gondolkozol megérted így tömören is a leírtakat, ha meg nem, akkor felesleges hosszan írnom. Gondolkodás nélkül nem megy.

Pitkin

Csatlakozó hírhez klikkelj ide!
Nincsenek események a hónapban.

HKSzeCsPSzoV1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Vicces tárgyak
Seth: A lehetséges én
Írta: bibor 2010 november 26 péntek - 16:06:54

Részlet Jane Roberts: Seth megszólal című könyvéből

A 231. ÜLÉS RÉSZLETEI: AZ ÉN ÉS A LEHETSÉGES VALÓSÁGOK

A mozgás akkor is mozgás, ha nem érzékeled; a lehetséges események akkor is események, ha nem érzékeled őket. A gondolatok is események, a kívánságok is, a vágyak is. Az emberi szervezet ugyanúgy reagál rájuk, mint a fizikai történésekre. Az álmokban félig tudatosan gyakran érzékelhetők lehetséges események. Ezt áthalláshoz vezet; ezt a kifejezést szándékosan használom, mert egy hasonlat erejéig a magnód lesz a példa. A teljes Ént úgy képzeld el, mint egy mesterszalagot. A magnód négycsatornás. A mi magnónkon számtalan csatorna legyen. Mindegyik a teljes Én egy darabját jelképezi, mindegyik más dimenzióban létezik, mégis mindegyik része a teljes Énnek, a mesterszalagnak. Látod: nevetséges volna azt állítani, hogy a Mono 1-es csatorna érvényesebb, mint a Mono 2. A Mono 1-et tekintsük a jelenlegi Énednek. Képzeljük most el, hogy ezek az Ének megsokszorozódnak, mert van kettes, hármas, négyes, ötös, hatos Éned, és így tovább.
[Tovább ...]

A nemzeti ellenállás felé vezető út fázisai
Írta: bibor 2010 november 19 péntek - 21:38:05

A nemzeti ellenállás felé vezető út fázisai.előszó: Mielőtt az egész írásba belefognék először is tisztázni kell néhány fogalmat. Mi az, hogy nemzeti ellenállás ? Mármint ebben a kontextusban (mert az mindenkinek mást jelent) Jelen írásban a nemzeti ellenállás az tulajdonképpen egyfajta nemzeti szembenállás a napjainkban folyó totális diktatúra a globalizmus kialakítása ellen. A totális diktatúra Istentelensége (materializmusa) és embertelensége, személytelensége ellen.
Egyfajta erőfeszítés egy élhetőbb emberibb világ elérésére. Az igazi értékek megbecsülésére és a hagyományok őrzésére.
[Tovább ...]

DNS változás
Írta: bibor 2010 november 19 péntek - 14:42:20

A cikkben Dr. Berrenda Fox bocsát rendelkezésünkre bizonyítékokat DNS és sejt változásokra. Az interjút Patricia Resch készítette.Dr. Fox, az Avalon Wellness Központ (Kalifornia) holisztikai szakembere. Az Avalon Klinika képviseli azt a gyógymódot, mely eredetileg az Avalon szigetről származik. Dr. Fox vérvizsgálat útján bizonyította, hogy vannak olyan emberek, akikben új DNS szálak fejlődtek ki
[Tovább ...]

Vízről
Írta: bibor 2010 november 11 csütörtök - 12:09:36

Japánban manapság népszerű, hogy minden reggel, közvetlenül ébredés után vizet isznak. A vízkúrát nagyon sikeresnek találta egy japán orvosi társaság, mintegy 100 százalékos gyógyulás az alábbi betegségekre

Fejfájás, testi fájdalom, szívrendszer, reuma, gyors szívverés, epilepszia, túlsúly, asztma, tbc,
Agyhártyagyulladás, vese és vizelési betegségek, hányás, gyomorpanaszok, hasmenés, aranyér, cukorbetegség, székrekedés, mindenfajta szembetegség, méh, rák, mens. Rendellenesség, orr-fül gége betegségek.
[Tovább ...]

MAGyar riportereket keresünk.
Írta: bibor 2010 november 08 hétfő - 19:44:44

MAGyar riportereket keresünk.

Ha érzel magadban ambíciót, valamint tenni is hajlandó vagy, akkor tiéd a pálya!
Jelentkezz, ahol megmutathatod a világnak, élnek a parlamenten kívül is emberek.
A biztosítjuk számodra a lehetőséget, ahol minden olyan anyagodat bemutatunk, amely rádióban leadható, akkor is, ha az a mai kereskedelmi rádió kritériumainak nem felelne meg.
[Tovább ...]

Mp3 kommenteket várunk!
Írta: Pitkin 2010 november 05 péntek - 16:38:38

Megdöbbentő a rendészeti törvényjavaslat ? Idegen rendfenntartók jöhetnének az országba

Az Országgyűlésben szerdán megkezdődött a rendészeti törvények vitája. Délelőtt a pártok vezér szónokai mondták el a beterjesztéssel kapcsolatos észrevételeiket.
[Tovább ...]

Hozzászólás kikapcsolva Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Jelzés érték?
Írta: Pitkin 2010 november 04 csütörtök - 15:49:34

Német rendőrök akciója egy szélsőjobbos internetes rádió ellen

"A német rendőrség őrizetbe vett 21 személyt, akik ellen egy szélsőjobboldali internetes rádióadó működtetése miatt adtak ki elfogatóparancsot - közölte a német bűnügyi rendőrség (BKA) szóvivője.
[Tovább ...]

A Rádió!
Írta: Pitkin 2010 október 30 szombat - 13:24:31

Tisztelt Hallgatóság!

A Hunszkíta Rádió azért kezdte el kísérleti adását, hogy felületet adjon olyan Kárpát-medencét Hazájának (és nem csak lakhelyének) tartó Embereknek, akik a kazár média agymosást segítő műsorai között nem férnek el.
[Tovább ...]

Könyörögjüüüüünk!
Írta: Pitkin 2010 október 25 hétfő - 17:29:15

A HUNSZKÍTA RÁDIÓ egy olyan MAGyar rádió, ami tényleg a magyaroké!
[Tovább ...]

Oldal:  1 2 3 ... 59 60 [61]
Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
RSS hírforrások
Hírek átvehetőek ezen rss hírforrások használatával.
rss1.0
rss2.0
rdf
Google PageRank

A rádió anyagai szabadon használhatóak, terjeszthetőek a forrás megjelölésével.

Hatodik pecsét könyv rendelés
most-levél: radio@hunszkita.com