Dátum / Idõ
 
Nyelv kiválasztása


Keresés Hunszkíta Rádió
Számláló
Ma
Összesen: 19
Egyedi: 1

Legtöbb
Összesen: 34591
Egyedi: 7031

Oldal ...
Összesen: 789180
Egyedi: 167659

TÖMÖR-HÍRBUNKÓ
Egy csepp, csak tömören!

Messze, mint Makó Jeruzsálemtől. És még merje valaki azt mondani, hogy a MAGyar népszokások, mesék, mondák, nem a valóság alapjai! A MAGyar nyelvhez képest a biblia mi? Algyő-Makó-Battonya gázmezők vége már jelenlegi országhatáron kívül, Aradon tart! A Görögöknél két évig erdőtüzet oltottak rengeteg földmunkákkal (vörös szín,talaj munkák, akár Kolontár, bár ott más az ügy), görög-török incidens Cipruson, amerikai hadihajók megjelentek ciprus keleti részénél. A mesterségesen kieszközölt balhék folyamán kész is van a csővezeték. (Egy térképen nézz rá az említett helyekre!) Víz-gáz utazhat! Támogassuk meg az óvodás korúakat. Dolgozzatok egy kicsit többet, mert szegények elpusztulnak, ha nekik kellene dolgozni. Legyél már észnél MAGyar és takarékoskodj! Fizess 70.000 Ft-ot köbméterenként a tescós saját vizedért. Még a végén nem tudják a te vizedet a te költségeden kiküldeni a 'szomjazóknak'! Húzzál bele!

Ha gondolkozol megérted így tömören is a leírtakat, ha meg nem, akkor felesleges hosszan írnom. Gondolkodás nélkül nem megy.

Pitkin

Csatlakozó hírhez klikkelj ide!
Nincsenek események a hónapban.

HKSzeCsPSzoV1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Vicces tárgyak
Seth: A lehetséges én
Írta: bibor 2010 november 26 péntek - 16:06:54

Részlet Jane Roberts: Seth megszólal című könyvéből

A 231. ÜLÉS RÉSZLETEI: AZ ÉN ÉS A LEHETSÉGES VALÓSÁGOK

A mozgás akkor is mozgás, ha nem érzékeled; a lehetséges események akkor is események, ha nem érzékeled őket. A gondolatok is események, a kívánságok is, a vágyak is. Az emberi szervezet ugyanúgy reagál rájuk, mint a fizikai történésekre. Az álmokban félig tudatosan gyakran érzékelhetők lehetséges események. Ezt áthalláshoz vezet; ezt a kifejezést szándékosan használom, mert egy hasonlat erejéig a magnód lesz a példa. A teljes Ént úgy képzeld el, mint egy mesterszalagot. A magnód négycsatornás. A mi magnónkon számtalan csatorna legyen. Mindegyik a teljes Én egy darabját jelképezi, mindegyik más dimenzióban létezik, mégis mindegyik része a teljes Énnek, a mesterszalagnak. Látod: nevetséges volna azt állítani, hogy a Mono 1-es csatorna érvényesebb, mint a Mono 2. A Mono 1-et tekintsük a jelenlegi Énednek. Képzeljük most el, hogy ezek az Ének megsokszorozódnak, mert van kettes, hármas, négyes, ötös, hatos Éned, és így tovább.
[Tovább ...]

Hozzászólás
Seth: A lehetséges én Belabatyo nov 26: 19:15 Válasz erre
Hozzászólás: 54

Regisztrált: nov 20: 07:45
Bocsáss meg bíbor, de ez a dolgozat, úgy ahogy van, az első szótól az utolsóig "nyugati" zagyvaság.

Ugyanúgy, mint rádiónk ebben a percben elkezdődött adása, amelyik azzal a mondattal indít: "Kezdetben volt a légüres tér..."


Legalább mi lássuk ezt!

És merjük kimondani! Bele a szemükbe azoknak, akik ezekkel az "eszme-pótlékokkal" etetik a TV-nézésben teljesen elhülyült nagyérdeműt!

BB

Seth: A lehetséges én bibor nov 26: 21:18 Válasz erre
Hozzászólás: 135

Örülök, hogy lereagáltad ,mert ezt az írást sokan ismerik , vitaindítónak pont jó .Seth: A lehetséges én Belabatyo nov 27: 09:07 Válasz erre
Hozzászólás: 54

Regisztrált: nov 20: 07:45
Ugyanakkor az agyonárulózott, állítólag bő lére eresztett fantáziával "jelentgető" Kiszely István prof. "Sírok, csontok, emberek" c. 2006-os előadásának hanganyaga - mint rádiónk ismételgetett műsorszáma - egy kincsestár!

A Barguzinban megtalált Petőfi-csontváz "története" pedig egy lélekzet elállítóan izgalmas, modern, de igaz "társadalmi krimi".

Ilyenek kellenének a magyar ifjúságnak - meg nekünk, kissé régebben volt ifjaknak is. Mert az ilyeneken keresztül ismerhető meg ELNYOMATÁSUNK valódi mértéke.

Hogy "ezek" mit meg nem engedtek maguknak!


BB

Seth: A lehetséges én 9323 nov 30: 20:20 Válasz erre
Hozzászólás: 102

Regisztrált: okt 31: 19:22
Igen, kincsestár.
Csak hallgasd meg, Szikesfehérváron, egy mocsár közepén hiszi a magyar királyok sírjait. Ez viszont óriási hiba. Szarvasnak kicsi, ez minimum egy egész elefántcsordára való baromi nagy ökörség.
Hogyan legyen így hiteles valaki, aki ilyen alapvető dolgokban ekkorákat gurít???
Halgass Szántai, Pap Gábor előadásokat a magyartaltos.info honlapról!


Seth: A lehetséges én Belabatyo dec 01: 20:28 Válasz erre
Hozzászólás: 54

Regisztrált: nov 20: 07:45
Jó Sz. Ferenc testvér!

Ez a pali - már Kiszely prof - egy olyan magyar kincs, akit tilos lenne "kapásból" fikázni!

Tudod, ő már nagyon sok kiváló munkát tett le a magyarság asztalára (attól függetlenül is, hogy jelentgetett, vagy nem. Az egyikhez istenadta tehetség és magyar lélek kell, a másik meg rá kényszerített politikai sár, ami a legnagyobbakkal is előfordult, annó dacumál. Különben is nem tudható, hogy ebbe a sarba ha szó szrint igaz egyáltalán - nem a bibek nyomták-e bele).


BB


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
RSS hírforrások
Hírek átvehetőek ezen rss hírforrások használatával.
rss1.0
rss2.0
rdf
Google PageRank

A rádió anyagai szabadon használhatóak, terjeszthetőek a forrás megjelölésével.

Hatodik pecsét könyv rendelés
most-levél: radio@hunszkita.com